Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mitch Lucker (Suicide Silence)

Születés / Halálozási dátum: 
1984. október 20. szombat - 2012. november 01. csütörtök
Születési hely: 
Las Vegas - USA
Zenekar: 
Zenekar(nem tárolt): 
Commissioner

Egyéb képek: 

Biográfia: 

Riverside-ban nevelkedett szüleivel és testvéreivel. 2010. május 8-án vette feleségül Jolie Carmadellát, gyermeke Kenadee Isis 2007. jún. 03-án született. Legtöbb tetoválását 16 éves korában csináltatta, azonban igazán csak egynek van jelentősége, kislánya nevének, amit néhány nappal születése után varratott fel magára. A Betraying The Martyrs nevű zenekar 2014-ben kiadott Legends Never Die című dala neki szól.

2012. október 31-én este, huszonegy óra előtt  a Harley-Davidsonján hajtott délnek Huntington Beach főutcáján, amikor belehajtott egy villanyoszlopba, majd továbbcsúszott az aszfalton és beleütközött egy Nissan furgonba, olyan súlyos sérüléselket szenvedett, hogy még a helyszínen megműtötték, majd korházba szállították, de sajnálatos módón, november elsején reggel hat óra tizenhét perckor belehalt sérűléseibe. Huszonnyolc évet élt.

"Mitch sajnos alkoholista volt, és ez hatalmas küzdelmet jelentett mindkettőnknek. Próbáltam megfékezni. Szembeálltam vele, és kértem, hogy ne menjen el, ne hagyja el a lakást. Könyörögtem neki, hogy miattunk maradjon itthon, de ő elment. És ez történt. Pedig nagyszerű ember volt. Szerető apa és remek férj. És már nem láthatja, ahogy Kenadee felnő, mert inni és száguldani akart..." - nyilatkozta felesége, Jolie.

Videók