Bejelentkezés

x
Search & Filters

Subliminal Merger

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2010

További képek

Biográfia: 

A Subliminal Merger Budapesti szívéből 2010 vége óta feszegeti a határokat a hazai undergroundban. A régi iskolás nu metal alapokon nyugvó szerzeményekben a modern deathcore elemek csak úgy fellelhetők, mint a hazánk elektronikai világában még gyerekcipőben járó dubstep és drumstep. A csapat sokat megjárt tagjai a magyar zenei élet legszélsőségesebb színtereiről kerültek ki.

2011-ben közösen turnéztak a Subscribe zenekarral. És 2012 őszén csatlakoztak az Our Voice booking& managing csapatához.

Eddig egy 3 számos EP jelent meg, melyhez 2 videoklippet is leforgattak. Utolsó videklippjük a Carnivore a zenekar bemutatkozó lemezén szerepel majd, mely Canvases címet kapta. A hetekben megjelenő albumon tucatnyi dal hivatott körülhatárolni, mi is az a Subliminal Merger.

 

Az általad beírt biográfia 797 karakter hosszú. Ennek legalább 1000 kell lennie. Ide még írogassatok valami, mert csak ezer karakter fölött engedi elmenteni a profilt. Telerakom halandzsával, mert így legalább engedi. ghdsfgdfgjnfgjhkhgjk,j,ljhkfbvsdfffffffffffffffdghdfghoidfijuqweocnihewuioqehnrieuchrgcsnertgurttzvuetbbbbdtruznrtusdfaejhLAIEUWILEniwefuhciwnhiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffb. Kb ennyi kellene, amennyit ideírtam.

Videók

  • Subliminal Merger - Carnivore
  • Subliminal Merger - For the Shadows
  • Subliminal Merger - Dreams

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Tarczi Tamas
ének
Rácz Attila
gitár
Németh "Ball" Ádám
gitár
Bőcze Zsolt
basszusgitár
Farkas Péter
sampler
Hornyák Kristóf
dob