Bejelentkezés

x
Search & Filters

Smink

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2009

További képek

Ár István:06-70/618-5309
Rikter Ádám: 06-20/501-5276
MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon

Biográfia: 

A SMINK Zenekar 2009-ben alakult,a kezdeti feldolgozások és akusztikus hangzás után elkezdtünk saját számokat írni, majd kialakult a jelenlegi hangzás. Székhelyünk Kazincbarcika.

Volt szerencsénk néhány fesztiválon bemutatkozni,illetve a Magna Cum Laude,Péterfi Bori&Love Band valamint a Belmondo társaságában is koncertezni.

Országos népszerűségnek örvendő rádiók közül eddig az MR2 Petőfi Rádióban szólalt meg 2 dalunk(Celeb,Ringlispil), kiskereskedelmi rádiókban pedig riportok és néhány dalunk is forgott már.

Nemrégiben megjelent első videoklipünk "Kezdd a végén" címmel, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Azonban Mi továbbra sem tétlenkedtünk, elkészült a második klippünk a "Celeb" című számunkra. Úgy gondoljuk,vidéki zenekarként szép eredményeket értünk el az eddigiekben!

A Celeb a második klipünk, egyszerű, fehér hátteres megoldással készült, mégis egyedi a mondanivalója és a tartalma. Összeszedtünk a városból tizenöt szereplőt, akiknek egy kicsit megbotránkoztató a külseje, például végig van tetoválva, piercing van az arcában, tehát, akiken látszik, hogy „valami nem stimmel”. Magyarország leghíresebb AC/DC tribute zenekara, az AB/CD frontembere is szerepel a klipben. Az egész úgy van felépítve, hogy váltakoznak a szereplők, deréktól felfelé látszódnak az emberek, és a dalt mintegy a szereplők éneklik el. Az egész egy erős fricska. Azt próbáltuk megfogalmazni, hogy nem tiszteljük a mai celebeket, akik tényleg a semmiért kapnak hatalmas pénzeket, vagy olyan dolgokból élnek, hogy a magánéletüket kiteregetik a médiában.
 

Videók

  • Smink - Kezdd a végén
  • Smink - Celeb

Jelenlegi felállás: 

Név
Sándor Anita
Borga Anita
Ár István
Rikter Ádám (Süti)
Varga Sándor(Soma)
Dégi László 'Tata'