Bejelentkezés

x
Search & Filters

Scage

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2009

További képek

Biográfia: 

A zenekart még 2005-ben alapította Tomi és Jam, ekkor még Kóboráram néven. Sokévnyi fárasztó tagcseréskedés és koncertezés után 2009-ben érte csak el a zenekar a mostani formációt, hála Bözsinek.

A zene stílusát tekintve ötvözi a pop-punk, a progresszív és néhol a metálos, agresszívebb elemeket. A srácok találóan: popgresszív punk-rock-nak nevezik. A srácok az első születésnapjukat (Scage-trióként) Tatabányán a Roxxy Music Café-ban ünnepelték 2010. 10. 31-én a Grenma és az Idoru társaságában szolid 500 fős teltházzal.

A 2011-es évet masszív koncertezéssel és házi stúdiózgatással töltötték a fiuk. Utóbbi annyira bejött nekik, hogy 2011. augusztus 6-án, a tatai Jambo feszten bejelentették a 6 számból álló, otthon készült, „Kettesben” címre keresztelt demójukat. A lemez ingyenesen letölthető a „Zenék” menüpontra kattintva. Természetesen a felvételek nem vették el a srácok összes idejét és energiáját, úgyhogy maradt idejük végigkoncertezni az egész évet, s majdhogynem az egész országot.

Mint ahogy egy éve, most is a Roxxyban ünnepelték a szülinapjukat a Grenmával, az Insane-nel és a Fish-sel, hasonlóan szép számú közönség előtt (a dátum 2011. 11. 11. volt, a csillagegyüttállás végett…). És ami nem maradhat ki: október elején megnyerték életük első tehetségkutatóját, minek eredményeképpen a jövő évi SzFeszten már biztosan ott lesznek, ráadásul ez csak a különdíj volt. Az első helyért egy sokkal nagyobb díjat kaptak, de ezt még fedje jótékony „balladai” homály…

Videók

  • Scage - Tovább

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Mucsi Viktor "Jam"
gitár
ének
Oláh Balázs "Bözsi"
basszusgitár
vokál
Boda Tamás
dob