Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rebel

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2012

További képek

Biográfia: 

Az egykori Crossholder frontember, Szaládi ’Devil’ Károly szóló projektjeként indult REBEL születése, nagyjából 2012 tavaszára tehető, de az érdemi munkák ekkor még várattak magukra. A kezdeti nehézségek leküzdését követően a zenekar 2014-re stabilizálódott, és még ebben az évben elkészült a ’Bűnben égve’ című bemutatkozó EP, melyet 2015 tavaszán követett az első nagylemez is, amin több ismert hazai zenész vállalt vendégszereplést. Az album ’Ha eljön majd a vég’ címmel került a boltokba.

Ekkor a zenekar országos lemezbemutató turnéra indult, aminek keretén belül több ismert hazai, és külföldi zenekar társaságában mutatkozhatott be a nagyközönségnek.  (pl.: Cool Head Klán, Rómeó Vérzik, Akela, Bullet-Proof, Guardians of Time, Satarial, stb.)

2015 év vége jelentős változásokat hozott a REBEL életében, ugyanis a frontember körül gyakorlatilag a teljes zenekari tagság lecserélődött. Ekkor csatlakozott Szávai Gery (ex-Crossholder, Twister, Rebel Yeah, Noa Rock), Utasi András (ex-Pandora, Rose ’n Trogers, Black Box), Puskás Máté (Twister, Rebel Yeah, Noa Rock) és Paróczi Krisztián (Avatar, Judas Best).

2016-os évet, valamint az új album dalainak munkálatait már a megújult felállással kezdte meg a csapat...

Szaládi ’Devil’ Károly – ének
Szávai Gery – gitár
Utasi András – gitár
Puskás Máté – basszusgitár
Paróczi Krisztián - dob

 

Videók

  • Rebel - Legyen elég

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Szaládi 'Devil' Károly
ének
Szávai Gery
gitár
Utasi András
gitár
Puskás Máté
basszusgitár
Paróczi Krisztián
dob
Címkék: 
Rebel