Bejelentkezés

x
Search & Filters

Napkutya

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2012

További képek

Biográfia: 

A Napkutya zenekar 2012-ban alakult, különböző műfajokból érkező tagokból (Géniusz, Besh o droM, Ghymes), akik korábban a legnagyobb színpadokon is megfordultak már. A cél egy sodró lendületű, nyitott szellemiségű új banda létrehozása volt, mely a magvas gondolatokat közérthető és szórakoztató formában tálalja. Erről tanúskodik az eddig megjelent két album (Ugatni szabad- 2013, Hol a labda - 2015).

A zenekar egyéni stílusa saját bevallásuk szerint a Buddha-Pop-Punk címszavakkal jellemezhető, ez pontosíthatja a tágabb "ez is egyfajta rockzene" jelzőt. Emberközeli történetek, spirituális dalszövegek szórakoztató és lendületes zenei keretbe foglalva. A Napkutya dalok sajátja, hogy a fesztivál színpadokon és nagy rendezvényeken átütő erővel szólnak, ugyanakkor kis klubokban és akár tábortüzes környezetben is jól működnek. A zenekar így járta végig többek között, a SZIN, a FEZEN, a Sziget, a PAFE, az Akvárium, a Barba Negra, a Gödör, Kapolcs, az A38 színpadokat.

2017-ben a Napkutya sztori folytatódik, koncertek, utazások, új lemez, klipek, mosoly, öröm és hasonlók. To be contiuned..Az alábbi 4 srác alkotja a zenekar fő vázát, de koncertről koncertre - random hozzáadottértékként - más zenészek is csatlakoznak a produkcióhoz, úgy mint énekes lányok, trombitás, hegedűs, vagy ahogy éppen a pillanat hozza...

Videók

  • Napkutya - Mondd miért
  • Napkutya - Esküszöm
  • Napkutya - Senki se harap
  • Napkutya - Van, akinek a mája

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Oplasznk Péter
akusztikus gitár
ének
gitár
Szusza József
basszusgitár
bőgő
ének
Címkék: 
Napkutya Buddha Pop Punk