Bejelentkezés

x
Search & Filters

Moratorium

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2008

További képek

Biográfia: 

Zenekarunk 2008 év elején alakult Budapesten, Plaskov/gitár, Tom/dob, Sick/ének, Gabe/gitár személyében.

2009-ben vettük fel első DEMO-nkat az akkori felállással és a frissen bekerült Virágh Krisztián basszerossal, melyet a Tilos Rádió GOREZONE műsorában be is mutathattuk a hallgatóknak egy interjúval egybekötve. Ebben az évben kezdtünk el koncertezni, első megmérettetéseink az Emergenza tehetségkutatón indultak, nagy sikerrel, így ezen felbuzdúlva további számok születtek. Időközben tagváltások sora zajlott le a basszer poszton.

2009 őszén elkezdtünk szervezni egy saját szervezésű koncertsorozatot, B3 Event néven, igen nagy sikerrel, mely a mai napig is tart.

2010-től belehúztunk a koncertezésbe és Budapest szerte sok helyen megfordult a zenekar (Viper Room, Dos Dios, Kék Yuk/Vörös Yuk, Dürer), Miskolcra is eljutottunk a JMB Feszt-re. Dunaújvárosban és Szolnokon a Watch My Dying és Cadaveres társaságában léphettünk fel a Powerfest Tour keretén belül.

Nyáron megkezdődtek a 6 számos EP felvételei, így a gitárokat, éneket a Buda Beat Stúdióban, a dobokat Miskolcon, a basszust Pesten vettük fel, majd az anyag megjárta a Marker Stúdiót és végül Bungyi a Tonitrus Stúdiótól keverte készre az anyagot. Ezen az anyagon az akkori énekesünk (Sick) hörgött-morgott és az előző basszerosunk (Kovács Peti) keze munkája hallható. A sok utómunkával elment idő végeztével 2011. március közepén megjelent saját kiadásban a "VX" EP.

Innentől kezdve a koncertezés állt a középpontban, így ahol csak lehetett, felléptünk, leginkább Budapesten (Vörös Yuk, Rocktogon, Dürer kert, Filter).

2011 őszén megváltunk addigi énekesünktől és Szontág "Szonti" Gábor (ex-NOPQ, ex-Hollow Scream tag) vette át a frontot és hosszú idő után megtaláltuk az ideális basszerosunkat Farkas György (ex-Tormentor, ex-Watch My Dying tag) személyében.

2011 év vége és 2012 eleje újult erővel, igen dinamikusan indult és masszív koncertezés, turnézás szellemében lett megtervezve, így nyílt lehetőségünk a budapesti bulik mellett a COJONES bandával egy 4 állomásos turnéra indulni Szeged, Dunaújváros, Szombathely, Kazincbarcika érintésével. Közben pár másik buli is beúszott a képbe: Eger (itt a belga The Zygoma Disposal bandával játszunk a hazai Dryvia társaságában), Budapest/Vörös Yuk - Kék Yuk (Conan's First Date lemezbemutató buli).

2012. június 9-én mérföldkőnek számító VII. B3 Event saját szervezésű koncert került megrendezésre a Dürer kertben, budapesti metalcore/deathcore/hc zenekarokkal, nagy sikerrel.

2012. augusztus 19-én léptünk fel a Mátrafüreden megrendezett FEKETE ZAJ FESZT "Szabad az Á" színpadán, ahol a közönség létszáma és reakciói alapján igen jó hangulatú bulit csaptunk.
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Szontág "szonti" Gábor
ének
Szmolnik "plaskov" Peti
gitár
vokál
Hámori "gabe" Gábor
gitár
Farkas György
basszusgitár
Kiss Tomi
dobok