Bejelentkezés

x
Search & Filters

As Karma Brings

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2013

További képek

06-20/498-5231
06-30/387-5332
MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon

Biográfia: 

A zenekar jelenlegi  felállása 2013 elején alakult, de a tagok többsége már gyerekkoruk óta jó barátságot ápol. A kezdeti próbafázisban kísérletezgettünk több zenei irányzaton belül, míg végül megtaláltuk a jelenlegit, amiben a legjobban tudunk érvényesülni és amivel a legjobban kitudjuk fejezni önmagunkat. Ennek az évnek a nagy része próbatermi munkával telt.

2013 decemberében csináltunk egy demófelvételt Karma Brings címmel. Ezzel tudtunk generálni egy kis online figyelmet, és elkezdtünk koncertezni helyben Salgótarjánban, majd később Budapesten is. Játszottunk kis klubokban hazai és külföldi zenekarokkal egyaránt. Havonta- kéthavonta kerül sor fellépésekre. Szeretnénk sok figyelmet fordítani a próbatermi munkálatokra, új számok megírására, hogy azok jól átgondoltak legyenek és a stíluson belül egyedi hangzást, egyedi atmoszférát tudjunk teremteni.

Zenekarunk 2015-re elérkezettnek látta az időt egy komolyabb hangzású felvétel elkészítéséhez, amelyhez remek alapanyag lett a Trist című nóta. Mindezt a No Silence Studio segítségével sikerült megalkotnunk, amelyet Április 19.én jelentettünk meg Videoklip formájában. 

Videók

  • https://www.youtube.com/watch?v=gqRRpLlKyjA

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Tari Bálint
ének
Mihalik Dávid
gitár
Sándor Henrik
gitár
Ürmössy Barnabás
basszusgitár
Asbóth Attila
dob
Címkék: 
As Karma Brings