Bejelentkezés

x
Search & Filters

BlackLore

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2020

További képek

Biográfia: 

Ádámmal(gitáros) már általános iskola óta ismerjük egymást, de zenekart sosem alapítottunk. Néha összejárogattunk gitározgatni, de semmi komoly. Közben elkezdtem riffeket felvenni „még jól jöhetnek” alapon. 

2019 áprilisában Benkő Gábor internetes hirdetésére jelentkeztünk (Tomi és Ádám), Mesit(basszusgitáros) is viszonylag gyorsan megtaláltuk. Alapvetően feldolgozásokat játszottunk volna, Maiden, Priest, stb. Az első próba után azonnal kiderült, hogy saját dalokat szeretnénk inkább. Így sajnos Gábor kilépett.Ezután kezdett el körvonalazódni, hogy egy történetmesélős zenekart szeretnénk csinálni fantasy témában, amihez még hozzácsaptuk a színpadi beöltözés ötletét is, bár ekkor még nem voltak kiforrott karakterek és a történet sem létezett még. 

A dobosunk akkor Gradwohl Ernő volt (miskolci Excelsior zenekar). Az első stabil énekesünk csak augusztusra lett meg Jakab Zsófia személyében, aki sajnos novemberben ki is lépett, majd őt januárban a dobosunk is követte. Elkezdtünk gőzerővel tagokat toborozni. Addig is folyamatosan írtuk a dalokat, dobos, énekes és ritmusgitáros nélkül. 2020. márciusra végre megtört a csend ritmusgitáros és énekes fronton. Zsani énekes poszton, Káli Dániel ritmusgitárosként csatlakozott, akit azonban májusban már Szentmiklóssy Ádám váltott; viszont ő sem maradt sokáig (2020. júniusig). Dobosunkra csak 2020 szeptemberében találtunk rá Robi személyében. Balogh Zoltán pedig októbertől egészen az év végéig gitározott nálunk. Jelenleg Zsani látja el a szükséges ritmugitáros pozíciót is. 

Kész albumkoncepció van (14 dalból 11 kész van). A tagok fantasy háttértörténetei teljesen készen vannak. Közös történet kész, a fantasy világunk alapjai rendelkezésre állnak (bővebben a honlapunkon). Színpadi öltözékek is folyamatban.

 

Videók

  • BlackLore - Blood in the Sea
  • BlackLore - Iloveyous with abuse
  • BlackLore - Birth of a Pirate

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Miklán Zsanett
ének
gitár
Györki Tamás
gitár
Kovács Ádám
gitár
Lénárt Emese Ildikó
basszusgitár
Méder Róbert
dobok
Címkék: 
BlackLore