Bejelentkezés

x
Search & Filters

Apey & the Pea

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2009

További képek

06-20/985-9723
06-70/338-6504
MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon

Biográfia: 

Az Apey and the Pea a Neck Sprain, a Remembering the Steel és a már feloszlott Kelly Hits the Blue Sky énekesének, Áron Andrisnak, más néven "Api"-nak solo projectjéből átalakuló Stoner, Grunge trioja.

A trio 2009 végén alakult, miután feloszlott a Remembering the Steel Pantera tribute zenekar ahol kezdetben megismerkedtek.
"Sosem terveztem stoner bandát.. grunge-ot meg végképp nem... de jó pár cigi után lementünk a terembe jammelni és ez volt...ez életem zenekara..."-Api

A zenekar debütáló lemezelőzetese, a Better Maxi ingyen, letölthetően megjelent 2010. Junius 26-án mely elérhető a zenekar hivatalos weboldaláról.

A nagy sikerű "THE DAY ENDS" c. kislemez egy évvel később 2011.03.14-én lett ingyen letölthető a zenekar hivatalos weboldaláról, ezután az utolsó koncertet 2011 augusztusában adta a zenekar a Dürer kertben Keith Caputo előtt.

Egy év hallgatás után a zenekar megújult erővel tért vissza hogy ismét röffenjenek a szőrös riffek. A három tagú zenekar jelenleg nagy erővel hatalmas füstben dolgozik a számok megírásán egy nem túl előkelő próbateremben hogy a 2012-es év végén kiadhassák az első teljes nagylemezüket
 

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Áron András "Apey"
gitár
ének
Prepelicza Zoltán
basszusgitár
ének
Makai László
dob