Bejelentkezés

x
Search & Filters

Anti Fitness Club

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2002

További képek

Biográfia: 

Az Anti Fitness Club 2002-ben alakult. Több EP-jükkel hamar kivívták a punk-rock szcéna elismerését. Többek között a Macskanadrág valamint a Prosectura társaságában is turnéztak országszerte, és a MySpace generáció egyik legnépszerűbb magyar csapatává váltak.

2007. novemberében debütált első klipjük, a „Még vár ránk ez a Föld!”, ami valódi áttörést hozott a zenekar számára. A sikerek folytatódtak a következő videoklipekkel, valamint a 2008-ban megjelent első albumukkal, mely mindössze négy nap eladási adatai alapján a hatodik helyen debütált a MAHASZ listáján.Lemezbemutató koncertjük alkalmával megtöltötték a Petőfi Csarnokot, így kézzelfoghatóvá tették, hogy képesek valódi tömegeket megmozgatni.

A legrangosabb hazai díjátadókról kezdetben az év felfedezettjeként, később az év együtteseként távozhattak győztesként.

2009-ben jelent meg második nagylemezük, „LéleKzet” címmel, melyet a Wigwam Rock Klubban mutattak be, szintén teltház előtt.

Videoklipjeiket a zenetévék rotációban játsszák – az „Angyal” című dalhoz készített kisfilm több mint 7 hónapig tanyázott a VIVA toplistáján, és a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon a szakma elismerését is elnyerte.

Számos alkalommal kaptak meghívást a határon túlról is, többek között a bécsi Dunauinselfesten is nagy sikerrel léptek színpadra angol nyelvű műsorukkal.

A kezdetektől fogva igyekeztek felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. 2011-ben, a Föld napja alkalmából akusztikus gerilla-koncertet tartottak a Margit-szigeten több száz rajongó előtt, akik kizárólag a zenekar online felületein értesülhettek az eseményről.

2012-ben jelent meg harmadik, „Metamorphosis” című albumuk, melynek látványos lemezbemutató koncertjét szintén a PeCsában tartották, évek óta kitartóan lelkes rajongótáboruk előtt. Az azóta több mint 2 milliós megtekintést számláló “Mennyország” a hetedik legnézettebb magyar Youtube video volt az elmúlt évben.

Az idén tizenkettedik születésnapját ünneplő Anti Fitness Club az ország majd’ összes színpadán megfordult, rutinos koncert zenekarrá érett.

2013-ban több fesztiválra is meghívót kaptak, többek között az igen neves VOLT Fesztivál színpadján is megfordultak, ahol 2014-ben is felléphettek. Ez év legvégén megjelent a Tripolar című három számos EP-jük, amiről a Lábnyom című dalhoz klipet is készítettek. A kislemezről egyértelműen az előbb említett dal kapta a legnagyobb elismerést és figyelmet, ugyanis több rádió is játssza a dalt még napjainkban is.
 

Videók

  • Anti Fitness Club - Lábnyom
  • Anti Fitness Clubb - Angyal
  • Anti Fitness Club - Más ölel át
  • Anti Fitness Club - Mennyország

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Molnár Tamás
ének
gitár
Varsány Miklós
basszusgitár
Fekete Balázs
dob
Címkék: 
Anti Fitness Club
AFC