Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service Akusztikus

 
Város: 
Budapest 5. kerület
Helyszín: 
Időpont: 
2014. november 27. csütörtök, 20:30
Belépő: 
Free

Ha szeretnél egy kellemes estét a barátaiddal vagy a kedveseddel tölteni, és velük együtt élvezni az élő zene varázsát, akkor november 27-én este térjetek be a Fat Mo’s Music Club és Étterembe, ahol Bryan Adams legszebb dalait hallgathatjátok meg akusztikus formában. A belépés ingyenes.

 

Szereted az élő zenét, és olyan helyet keresel, ahol finom ételek és italok mellett élvezheted? Plusz pont, ha nem is kell túl mélyen a pénztárcádba nyúlnod? Akkor gyere el a Fat Mo’s Music Club és Étterembe november 27-én, és hallgasd meg a Room Service akusztikus felállásának Bryan Adams estjét.

 

Az ingyenes koncerten Bryan Adams legnagyobb slágerei és legszebb dalai lesznek hallhatóak a Room Service frontemberének, Csákvári Lacának és a zenekarvezetőnek, Balikó Tamásnak köszönhetően. Laca énekel és gitározik, Tamás pedig zongorán és gitáron kíséri majd.

 

A repertoárban biztosan felcsendülnek majd olyan világslágerek is, mint például a Heaven, a Summer of 69 vagy az Everything I Do, I Do It For You. Ebben a formációban nemcsak elektronika-mentes kiszerelésben adják elő a „teljes zenekaros” Room Service bulikról már ismert dalokat, hanem lehetőség nyílik az ott nem játszott számok meghallgatására is, mint például a Not Romeo, Not Juliet, vagy a Have You Ever Really Loved A Woman.

 

Ezek az unplugged koncertek mindig beszélgetősebb, bensőségesebb rendezvények, ahol a zenészeknek több lehetőségük adódik a közönséggel való kapcsolatteremtésre, amit ők is mindig lelkesen várnak.

 

Az este azért is különleges lesz, mert egy Morrisons koncert (november 26) és egy bulgáriai buli (december 4) közé ékelődő fellépésről van szó, ahol Csákvári Laca és Balikó Tamás nemcsak az örömzenélésnek, hanem a rajongók kéréseinek, kérdéseinek is sokkal inkább igyekszik majd teret engedni. Érdemes tehát velük tartani, és átadni magad az élő zene varázsának.

 

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/281009345420898/

A Room Service zenekar honlapja: http://bryanadamstribute.hu/

Címkék: 
room service akusztikus
Room Service
zenekar
koncert
zene
ingyenes
Csákvári Laca
Balikó Tamás
Bryan Adams
tribute
tribute zenekar
buli
híres
magyar
külföldi