Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service Akusztikus

 
Város: 
Hajdúszoboszló
Helyszín: 
Rock Café
Időpont: 
2014. szeptember 05. péntek, 20:30
Belépő: 
499Ft

Hazánk és Európa legnépszerűbb Bryan Adams tribute zenekara nemcsak budapesti rajongóit lepi meg újabb fellépésekkel: szeptember 5-én Hajdúszoboszlón, a Rock Caféban készülnek akusztikus koncertre.

A Room Service bandet nem érheti az a kritika, hogy elhanyagolja a vidéki rajongókat, ugyanis a nyarat – egy kis túlzással – folyamatos országjárással töltötték, és a szeptembert is így kezdik. Igaz, negyedikén még az Old Man’s pubban lépnek fel, de ötödikén már Hajdúszoboszlón, a Rock Caféban állnak színpadra.

A zenekar akusztikus esttel várja a rajongókat a hajdúszoboszlói fellépésen, ahol Bryan Adams legnagyobb slágerei és legszebb dalai lesznek hallhatóak a Room Service frontemberének, Csákvári Lacának és a zenekarvezetőnek, Balikó Tamásnak köszönhetően. Laca énekel és gitározik, Tamás pedig zongorán és gitáron kíséri majd.

A repertoárban biztosan felcsendülnek majd olyan világslágerek is, mint például a Heaven, a Summer of 69 vagy az Everything I Do, I Do It For You. Csákvári Laca dalai közül pedig a Valahol, vagy a Nyulak és farkasok című, már közönség-kedvencnek számító dalok is hallhatóak lesznek.

Ebben a formációban nemcsak elektronika-mentes kiszerelésben adják elő a „teljes zenekaros” Room Service bulikról már ismert dalokat, hanem lehetőség nyílik az ott nem játszott számok meghallgatására is, mint például a Not Romeo, Not Juliet, vagy a Have You Ever Really Loved A Woman.

Ezek az unplugged koncertek mindig beszélgetősebb, bensőségesebb rendezvények, ahol a zenészeknek több lehetőségük adódik a közönséggel való kapcsolatteremtésre, amit ők is mindig lelkesen várnak. Ha Hajdúszoboszlón jársz, ne hagyd ki a koncertet, sőt, hívd el a barátaidat is!

A koncert 20:30-kor kezdődik Hajdúszoboszlón, a Rock Caféban. A belépő mindössze 499 Ft.

További infók az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/694342457288101/?ref=70

Naprakész infók a zenekar Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460

További hírek, érdekességek a zenekar megújult honlapján: http://bryanadamstribute.hu/
 

Címkék: 
room service akusztikus
Room Service
Bryan Adams
híres
sztár
kanadai
zene
koncert
unplugged
akusztikus
tribute
tribute zenekar
Csákvári László
Balikó Tamás