Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service

 
Város: 
Vác
Helyszín: 
Madách Imre Művelődési Központ tükörterme
Időpont: 
2015. január 31. szombat, 21:00

Nincs még programod szombat estére? Akkor ajánlunk egyet: a Room Service band pörgős, jó zenékben bővelkedő koncertjét, ami január 31-én, szombaton este 9 órakor kezdődik Vácon, a Madách Imre Művelődési Központban.

 

A Room Service zenekar mindig örömmel megy vidékre is koncertezni, ezért nagy örömmel fogadták a legutóbbi lehetőséget is – Vácon lépnek fel, január 31-én, szombaton este 9 órától, a Madách Imre Művelődési Központ tükörtermében.

 

A zenekar természetesen most is Bryan Adams zenei repertoárjából válogatva állítja össze a koncert változatos programját, melyben a világslágerek mellett olyan dalok is helyet kapnak, melyeket csak a leglelkesebb rajongók tudnak kívülről. 

 

Biztosan megszólal majd sokak kedvence, a Summer of 69, és olyan lírai dalok is felcsendülnek, mint a Here I Am vagy a Heaven. A Kids Wanna Rock vagy a You’ve Been a Friend To Me című számok alatt pedig szinte biztos, hogy ismét sokan táncba hívják majd a kedvesüket.

 

A zenekar kellemes emlékeket őriz Vácról, ahol tavaly is felléptek már. „2014 nyarán a váci vigadalmon remek hangulatú koncertet adtunk. Szerencsére számos fellépésünk van, de itt nem felejtem el, milyen lelkes közönség vár minket. Bízunk abban, hogy szombaton a Madách Imre Művelődési Központ tükörtermében is legalább ilyen jó lesz a hangulat” – mondta a koncertre készülve a Room Service band frontembere, Csákvári László.

 

További infók:

A zenekarról nemrég megújult honlapjukon: http://www.bryanadamstribute.hu/

A Room Service naprakész Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460

A koncertről pedig az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/1539088816340739/

Címkék: 
Room Service Vácon
Room Service
Bryan Adams
tribute
tribute zenekar
zene
koncert
Csákvári Laca
Csákvári László