Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service

 
Város: 
Budapest 7. kerület
Időpont: 
2015. január 10. szombat, 20:30
Belépő: 
Free

Van már programod szombat estére? Hadd ajánljunk most mi is egyet: a Room Service band idei első koncertjét az Old Man’s pubban. Világslágerek, bulihangulat, ingyenes belépés. Ugye, te is beírod a naptáradba, hogy január 10-én 20:30-tól ott a helyed?

 

Szeretnél egy kellemes estét a barátaiddal vagy a kedveseddel, ahol ha kedvetek tartja, a táncra vagy a vacsorára is igent mondhattok? Akkor gyertek el január 10-én este az Old Man’s pubba, ahol este fél 9-től a Room Service band lép színpadra, Bryan Adams legszebb és legnépszerűbb dalaival.

 

Felcsendülnek majd többek közt olyan slágerek, mint a Here I Am, vagy a Heaven, de nem maradhat el a sokak által a világ egyik legszebb szerelmes számának tartott Everything I Do sem. De a zenekar a tempósabb zenéket kedvelőkre és a táncolókra is gondol: lesz Summer of 69, Kids Wanna Rock, és valószínűleg a zenekar névadó dalát, a Room Service-t is eljátsszák.

 

A banda egyébként 2008 óta szórakoztatja a közönséget Bryan Adams ismert és kevésbé ismert dalaival. Az első fellépésük még megalakulásuk évében a Fészek klubban volt, amit számos budapesti buli követett abban az évben. Majd 2009-ben nagy sikerrel léptek fel a Petőfi Csarnokban megrendezett 2. Tribute fesztiválon, és azóta egyre keresettebbek – itthon és külföldön is.

 

2014-ben számos hazai koncertjük mellett egyre több fellépésre várták őket határainkon túlra is, ahol szintén lenyűgözték az ottani közönséget. Bárhol jártak is, Belgiumtól Bulgáriáig, nagy lelkesedéssel fogadták őket - koncertjeiken végig táncolt és állva tapsolt a publikum apraja-nagyja.

 

Az öttagú banda reméli, 2015-ben is hasonló sikereket érnek majd el, itthon és külföldön egyaránt. És mindannyian biztosak abban, hogy az évet egy szuper hangulatú, jó zenékben és nevetésben gazdag estével indítják majd az Old Man’s pubban.

 

További információk:

 

A zenekar weboldalán: http://www.bryanadamstribute.hu/

A banda naprakész Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460

Az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/474284209376185/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming&sid_reminder=7732011812312317952

Címkék: 
Room Service
tribute
koncert
zene
esemény
magyar zenekar
Csákvári László
Csákvári Laca
Bryan Adams
világsztár
sláger
világsláger
pop
rock