Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service

 
Város: 
Budapest 7. kerület
Időpont: 
2014. december 12. péntek, 20:30
Belépő: 
Free

Ha a Télapó nem hozott neked koncertjegyet, ne szomorkodj, inkább hívd a barátaidat, és vegyétek az irányt december 12-én, pénteken este az Old Man’s pub felé. Hogy miért? Mert a Room Service band koncertjén világslágerekre, Bryan Adams legjobb dalaira és feldolgozásaira bulizhattok. A belépés ingyenes!

 

Nagy sikerű bulgáriai koncertje után újra Budapesten van a Room Service band, és nem is tétlenkednek sokáig: máris egy újabb bulira készülnek, ami december 12-én lesz, a Blaha Lujza tér közelében található Old Man’s pubban.

 

A zenekar most is Bryan Adams legszebb és legismertebb dalait hozza el a rajongóknak, de az utóbbi bulik során már hallható volt tőlük számos olyan szerzemény, amelyeket Bryan Adams is feldolgozott idén kiadott cover albumán, a Tracks Of My Years című korongon. Ilyen például a Down on the Corner a Creedence Clearwater Revivaltől, vagy a Rock and Roll Music Chuck Barry-től.

 

A közönség ezeket a dalokat ugyanúgy várja mostanság a zenekartól, mint a Room Service band koncertjein már megszokott Bryan Adams slágereket, a Heaventől az Everything I Do-n vagy a Summer of 69-on keresztül a mindenkit táncra hívó Kids Wanna Rockig vagy Only Thingig.

 

A Room Service koncertjein nemcsak a szuper dalok garantáltak, hanem a remek hangulat is – ezt a zenekar tagjai idén nemzetközi szinten is többször bebizonyították, hiszen belgiumi, ausztriai és bulgáriai koncertjeik során is elvarázsolták a közönséget, akiknek táborából rengeteg rajongójuk lett.

 

Mivel a magyar közönség is egyre inkább megismeri és megszereti őket, a zenekar úgy érzi, nincs okuk panaszra. A banda frontembere, Csákvári László úgy érzi, most érett be hatévnyi munkájuk, de ez nem azt jelenti, hogy most már ülhetnek a babérjaikon.

 

„Bulgáriában is láttuk, éreztük, mennyire csodálatos, ha szeret minket a közönség, és már ott azt kérdezik, mikor lépünk fel legközelebb náluk. De nem lehet hátradőlni, épp ellenkezőleg: most kell csak igazán megmutatnunk, hogy mit tudunk. Reméljük, erre a jövőben is lesz lehetőségünk, külföldön és természetesen itthon, Magyarországon egyaránt” – mondta a magyar Bryan Adamsként is emlegetett énekes-gitáros. 

 

A Room Service band következő koncertje december 12-én este fél 9-kor kezdődik az Old Man’s pubban. Belépő nincs!

 

 

További infók az esemény Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/events/1488384318113432/?sid_reminder=3901861540831166464

vagy a zenekar naprakész Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460?ref=aymt_homepage_panel

illetve a zenekar honlapján: http://bryanadamstribute.hu/

 

Címkék: 
Room Service
room service band
old man's pub
zene
koncert
zenekar
tribute
híres
Bryan Adams
magyar zenekar
külföldi koncert