Bejelentkezés

x
Search & Filters

Wolf Hoffmann megnevezte az Accept történetének két legfontosabb albumátWolf Hoffmann az 1976-os megalakulás óta az Accept gitárosa és zenekarvezetője, így sok mindent megélt a bandával az évek során. A Full Metal Jackie című rádióműsorban arról kérdezték, hogy melyek a legfontosabb albumok számára az Accept munkásságából, ő pedig két lemezt emelt ki.
 
"Az első egyértelműen a Balls To The Wall, hiszen ez volt az az album, amellyel Európán kívül is sikerült berobbannunk. Nemzetközi szerződést kötöttünk a Sony-val és akkor volt az első amerikai turnénk is, amivel megnyílt számunkra a világ. Ez a lemez kétségkívül sorsfordító volt számunkra.
 
 
A másik pedig a Blood of the Nations. Ez volt az első lemezünk a 2009-es visszatérésünk után és egyben az új énekesünk, Mark Tornillo bemutatkozása a bandában. Hatalmas kihívás volt és gyakorlatilag minden ellenünk szólt. Tudtuk, hogy baromi nehéz dolgunk lesz és csak találgathattuk, hogy a rajongók hogyan fogadják majd az albumot, de a megjelenés után azonnal megváltoztak a dolgok. Nagyon fontos lépcsőfok és mérföldkő volt a zenekar történetében. Új fejezet kezdődött vele."