Bejelentkezés

x
Search & Filters

Újra aktív Russell Crowe zenekaraJúnius 7-én egy Prose And Cons című új albummal jelentkezett az Oscar-díjas színész, Russell Crowe zenekara, az Indoor Garden Party, ráadásul 12 év után ismét amerikai turnéra indulnak, valamint néhány európai fesztiválon is fellépnek. Crowe a napokban a Billboard-nak adott interjút, amelyben elmondta, hogy a kisebb-nagyobb szünetek ellenére igazi zenekarként működnek és minden fontos döntést együtt hoznak meg.
 
"Ez egy igazi zenekar. Szeretünk együtt játszani. Közösen döntjük el, hogy melyik számokat adjuk elő a koncerteken és minden új fellépési lehetőségről is egyeztetünk egymással. A Prose And Cons album dalain nagyjából öt évvel ezelőtt kezdtünk dolgozni. Akkoriban 11-12 ötletünk volt, amiből végül csak 1-2 maradt meg, a többi nóta menet közben született."
 
Bár Crowe színészként vált népszerűvé olyan filmeknek köszönhetően, mint A bennfentes, a Gladiátor és az Egy csodálatos elme, a zene mindig is jelen volt az életében: hatéves kora óta gitározik és mindig szívesen muzsikál, ha ideje engedi.