Bejelentkezés

x
Search & Filters

Továbbra sem turnézik a Megadeth-szel Kiko LoureiroA Megadeth gitárosa, Kiko Loureiro szeptemberben tudatta a rajongókkal, hogy kihagyja a Crush The World turné következő szakaszát, hogy a gyermekeivel lehessen, most pedig egy újabb közleményt osztott meg, amelyben az áll, hogy a tervezettnél tovább kell távol maradnia, így a 2024-es koncerteken sem lesz ott.
 
Kiko Loureiro
 
"Kedves Megadeth rajongók! Egy olyan döntést szeretnék megosztani veletek, amit egyáltalán nem volt könnyű meghoznom. Szeptemberben családi okok miatt nem vehettem részt az amerikai bulikon, 2024-ben pedig még intenzívebb turnézás vár a zenekarra, ezért Dave Mustaine-nel és a banda menedzsmentjével egyeztetve alapos mérlegelés után arra jutottunk, hogy az a helyes lépés részemről, ha továbbra is kimaradok a koncertezésből. Nem szeretném tönkretenni sem a zenekar terveit, sem azon csodálatos emberek munkáját, akik rengeteget dolgoztak azért, hogy ez a turné összejöjjön.
 
A Megadeth-ben töltött kilenc évem egy hatalmas és fantasztikus kaland volt, tele olyan pillanatokkal, amikor meg kellett csípnem magamat, hogy biztos legyek benne, hogy nem csak álmodom. Felejthetetlen koncertek, Grammy-díj a Dystopia-ért, újabb Grammy-jelölés, számos elismerés a The Sick, the Dying... and the Dead! lemezért... mindez csupán néhány kiemelkedő momentum a sok közül. Nem is találok szavakat erre az egészre, de biztos vagyok benne, hogy minden metalos el tudja képzelni, milyen lehet egy olyan bandában játszani, amelynek a zenéjén felnőttél. Dave Mustaine igazi legenda a gitárosok között, de James LoMenzo és Dirk Verbeuren is fenomenális zenészek, a stáb pedig egyszerűen bámulatos. A legjobb azonban mégis az volt ebben a kilenc évben, hogy megismerhettem a Megadeth elkötelezett rajongótáborát, amely a világ minden pontján jelen van. Nagyon inspiráló az elhívatottságotok, és minden tiszteletem a tiétek! Szeretlek titeket és hamarosan találkozunk!"