Bejelentkezés

x
Search & Filters

Serj Tankian most is támogatná, ha lecserélnék a System Of A Down-banSerj Tankian a májusban megjelent életrajzi könyvében arról írt, hogy 2017-ben felvetette a System Of A Down többi tagjának, hogy folytassák új énekessel a munkát, nemrég pedig a Broken Record podcastben megerősítette, hogy a jövőben is támogatná a zenésztársait, ha így döntenének.
 
"Igaz, hogy új albumot nem adtunk ki 2005 óta, de 2020-ban megjelent két dalunk, amelyek a Hegyi-Karabah Köztársaság Azerbajdzsán általi megszállásáról szóltak. Azt tapasztaltuk, hogy világszerte nem igazán tudnak erről, ezért a zenekart használtuk platformként ahhoz, hogy felhívjuk a figyelmet az ottani helyzetre. Persze szívből remélem, hogy nem feltétlenül a honfitársaink megtizedelése kell ahhoz, hogy új dalokat tudjunk írni a System Of A Down-nal. Örülnék neki, ha eljönne az ideje annak, hogy ismét tudunk közösen alkotni valamit, de nem biztos, hogy sor kerül erre. Én nem is vagyok szomorú emiatt, mivel úgy gondolom, hogy csak őszintén érdemes csinálnunk. Ha nem szívből jön, akkor inkább hagyjuk!
 
 
 
Én továbbra is nyitott vagyok rá, hogy a többiek nélkülem folytassák, ha ezt szeretnék. Évekkel ezelőtt én magam vetettem ezt fel nekik és most is támogatnám, ha mondjuk arról lenne szó, hogy ők sokat szeretnének turnézni, míg én csak pár koncertet vállalnék be szívesen. Egyelőre semmi sem utal arra, hogy ilyesmit terveznének, és lehet, hogy ezzel csorba esne a zenekar presztízsén és örökségén, de mivel a barátaim és fontosak nekem, elfogadnám a döntésüket."