Bejelentkezés

x
Search & Filters

Phil Rudd várja, hogy újra az AC/DC-ben játszhassonA pletykák szerint jövőre nagyszabású turnéra indul az AC/DC, és könnyen elképzelhető, hogy a rajongók ismét Phil Rudd-ot láthatják majd a dobok mögött.
 
A zenész a Stuff nevű új-zélandi weboldalnak adott interjút annak kapcsán, hogy elárverezi egy dobfelszerelést és egyéb ereklyéit, annak érdekében, hogy a befolyt összeggel jó barátja, Toni Wilson gyógyulását támogassa, aki végstádiumú rákkal küzd.
 
"Bármit megadnék azért, hogy Toni  jobban legyen. Ha az kellene hozzá, hogy felgyújtsam a dobfelszerelésemet, akkor megtenném. Az orvosok fél évvel ezelőtt azt mondták, hogy igazi csoda lenne, ha megérné a karácsonyt. Ő az életem szerelme, a legjobb barátom. De sajnos hiába halmozza fel valaki akár a világ összes pénzét is, időt akkor sem tud venni rajta.
 
Ami az AC/DC-t illeti, várom, hogy újra velük játszhassam. Szóljon a rock!"
 
Az AC/DC október 7-én a Power Trip fesztiválon lépett fel (bővebben itt), ami a banda első koncertje volt 2016 szeptembere óta, Rudd helyett azonban Matt Laug dobolt, vélhetően azért, mert Phil a korábbi botrányai miatt nem kapott vízumot.