Bejelentkezés

x
Search & Filters

Phil Demmel évek óta titkolta, hogy Kerry King-gel dolgozikA napokban derült ki, hogy Kerry King május 17-én adja ki From Hell I Rise című új albumát, amelyen a Paul Bostaph, Kyle Sanders, Mark Osegueda, Phil Demmel felállású zenekarral dolgozott, a Vio-lence és a Machine Head soraiból is ismert gitáros pedig egy Instagram feltöltött videóban elárulta a követőinek, hogy négy és fél éve titkolta, hogy King-gel zenél.
 
"Az egész akkor kezdődött, amikor a Slayer a búcsúturnéján belül San José-ban lépett fel. Ha jól emlékszem, a Napalm Death, a Lamb Of God és a Testament játszott előttük, és mindez valamikor 2018 nyarán történt, amikor már tudtam, hogy nem sokáig leszek a Machine Head-ben, és megkérdeztem Kerry-t, hogy mik a tervei a Slayer után. Azt mondta, hogy az biztos, hogy továbbra is Paul-lal fog zenélni és talán Gary Holt is csatlakozik hozzájuk. Szeptemberben aztán bejelentettem, hogy kiszállok a Machine Head-ből, és Kerry azonnal rám írt, hogy már érti, hogy miért kérdeztem őt a továbbiakról. Decemberben aztán több európai koncerten is én helyettesítettem Gary-t, és ez egy remek lehetőség volt arra, hogy bizonyítsak a bandának. Valamikor 2019-ben aztán elmentem Kerry-vel egy Raiders-Denver meccsre és akkor mondta el, hogy mi az elképzelése, ami kurva jól hangzott.
 
Szóval 2019 augusztusa óta vártam, hogy végre elmondhassam, hogy Kerry King-gel zenélek! Tényleg csak pár ember tudta. Kerry szerette volna titokban tartani, ezért nem beszéltem róla szinte senkinek az elmúlt négy és fél évben. Most viszont már mindenki tud mindent és alig várjuk, hogy igazán belevágjunk ebbe az egészbe!"