Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nyolc éve nem iszik alkoholt az Accept gitárosa, Wolf HoffmannAz Accept alapító gitárosa, Wolf Hoffmann a Metal Global-nak adott interjút, amelyben elmondta, hogy nyolc éve nem iszik alkoholt és azóta sokkal jobban érzi magát.
 
"Sosem voltam nagy piás, de napi rendszereséggel ittam, sőt, évekig nem is bírtam úgy elaludni, ha nem dobtam be két-három pohár valamit és nem kerültem spicces állapotba, márpedig ez nagyon veszélyes. Egy nap aztán rádöbbentem, hogy túl nagy árat fizetek ezért. A fejfájás, a másnapok... Úgyhogy nagyjából nyolc éve nem iszom és csodásan érzem magam. Sokkal jobb frissen és kipihenten ébredni. Az egyetlen hátránya ennek az, ha olyan társaságban vagyok, ahol rajtam kívül mindenki iszik, mert egyre hangosabbak és hülyébbek lesznek, az pedig egyáltalán nem izgatja őket, hogy számomra ez mennyire elviselhetetlen. Nem egyszer kerültem már ilyen helyzetbe."
 
Az Accept április 26-án adja ki Humanoid című új albumát, július 11-én pedig a Rockmaratonon lépnek fel a Whitesnake-ből ismert Joel Hoekstra-val.