Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Nine Inch Nails előtti sikertelen szárnypróbálgatásairól beszélt Trent ReznorTrent Reznor 1988-ban alapította meg a Nine Inch Nails-t, a 90-es évekbeli albumaikkal pedig sikert sikerre halmoztak, de korábban neki is voltak olyan próbálkozásai, amelyek rosszul sültek el, az Interview magazinban pedig ezekről is őszintén beszélt jó barátjának, A sötét lovagból és a Marvel-filmekből ismert David Dastmalchian-nak.
 
"Azt tulajdonképpen mindig is tudtam, hogy zenész szeretnék lenni, mert kizárólag ez érdekelt, de szembe kellett néznem azzal a kérdéssel, hogy mi van akkor, ha nem vagyok elég jó dalszerző. Eleinte mások zenekarában játszottam, de már tudom, hogy ezekkel csak az időmet vesztegettem. Ezután próbálkoztam saját dalokkal, de borzalmasak voltak, mert nem önmagamat adtam. Például nagyon szerettem a The Clash-t, ezért olyan számokat akartam írni, amilyeneket ők írtak.
 
Később aztán rádöbbentem, hogy a naplóbejegyzéseim gyakorlatilag dalszövegek, amiket azonban nem mertem megmutatni senkinek, mert a legmélyebb és legfájdalmasabb érzéseimről szóltak. Végül összeszedtem minden bátorságomat, felvettem ezeket a szövegeket egy kazettára és megmutattam egy barátomnak, de persze kiszaladtam a szobából, amikor elkezdte hallgatni. A félelmeim ellenére éreztem, hogy ezek hiteles, őszinte és erőteljes gondolatok, amelyekkel talán mások is tudnának azonosulni, és ebből a felismerésből született meg a Nine Inch Nails."