Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent a Mhorai legújabb videóklipje: 'Sink Ship'A Mhorai kiadta a Waters albumukon hallható Sink Ship videoklipjét, amelyről Gáspár Tamás basszusgitáros mesélt.
 
"A klipben a magyar underground zenei életet szerettük volna megörökíteni, ezért egy igazi koncerten forgattuk le azt a szülővárosunkban, Mezőkövesden, a nemrég nyílt Dögkúton. A koncepciónk egyszerű volt: minden energiánkat beletenni a zenélésbe és hagyni, hogy a közönség tegye a dolgát. Nem is csalódtunk, hatalmas zúzás kerekedett, rengeteg alapanyagot nyújtva az operatőröknek, Manyinak és Máténak. Minden tisztelet kijár a helyi srácoknak ezért a buliért! Zenekari szinten egyetértünk abban, hogy a Mhorai történetének eddigi egyik legerősebb koncertje volt ez. Az előkészületekről és az „alapozásról” egy werkfilmet is készítettünk, mellyel még mélyebb betekintést engedünk egy ilyen este hangulatába.
 
Reméljük, hogy a videoklippel hozzá tudunk járulni az underground közösség fennmaradásához és további erősödéséhez."
 
 
Sink Ship werkfilm: 
 
 
Albummagyarázó
 
Emellett pedig minden csütörtökön új epizóddal érkezünk az albummagyarázó minisorozatunkhoz, melyben Gergő mesél a Waters lemez dalairól és azok keletkezéséről, mondanivalójáról.
 
Waters albummagyarázó, EP4: Sink Ship: