Bejelentkezés

x
Search & Filters

„Kingdom Of Storm and Thunder“ - Itt az új dal a Slaughter to Prevail énekesétőlHa még nem jutott volna el hozzád az elmúlt 1-2 napban a hír, akkor most bepótolhatod a hiányosságot: Alex Terrible új dallal rukkolt elő, ami  a Kingdom Of Storm and Thunder címet kapta. Miután augusztusban napvilágot látott a Doom Slayer és azt rongyosra hallgatta mindenki (FYI, a dal már 908 ezer megtekintésnél tart); gyanítom, a közönség már nagyon várta, hogy megjelenjen ismét valami Alextől.
 
Itt tudod meghallgatni:
 
 
Alex a Saturos Studio producerével, Egor Krotovval dolgozott közösen a két számon, várhatóan ezek majd az énekes szólóalbumán is megtalálhatóak lesznek.
 
Itt pedig az előző szám, a Doom Slayer:
 
 
Alex és a Slaughter-ös srácok a Revolver új, téli számának a borítóján is ott virítanak  - egyébként az énekessel egy interjú is megtalálható a Revolver új számában.
 
Ráadásul jó hír, 2024-ben hazánkba is ellátogat az együttes, január 28-án Budapesten, a Barba Negra Red Stage színpadán rendetlenkednek majd a fiúk, így ha élőben szeretnéd hallani őket, akkor érdemes minél hamarabb beszerezned a jegyedet!