Bejelentkezés

x
Search & Filters

A jelenlét pontjában: Mostban. - megjelent a Third Planet legújabb dalaJúlius 3-án megérkezett az üzenet az űrből: múltat és jövőt eldobni, hiszen csak a pillanat az, ami számít.
 
A dal a zenekar tagjainak belső megélését közvetíti, az érzéseket, amelyeket átélnek a koncertek közben. A teljes jelenlétet, a pillanat szabadságát. Minden egy pontba sűrűsödik, amit a cím írásmódja is szimbolizál.
 
“A szöveg egy fesztivál koncert pillanatait írja körbe: a hullámzó tömeget, az ég felé fröccsenő fröccsöket, a lányok arcán elfolyó festéket, az egymásra figyelést és önfeledtséget. Sok ember egyszerre, ugyanabban a pillanatban, ugyanazt éli meg.” - számol be a zenekar.
 
 
Mindenki tapasztalta már, hogy milyen nehéz jelen lenni, teljes valójában átélni azt, ami éppen történik velünk. Folyamatosan jár az agyunk a múlt történésein, vagy a jövő bizonytalanságán, elvesztegetve a valóságot. 
 
“A múlt számunkra már hozzáférhetetlen, a jövő fürkészése pedig sokszor a jelenünk örömei alól ment fel. Sokszor figyelem a labdázó gyerekeket, vagy a parton a napsugarakban fürdő embereket, akik látszólag beteljesítik a létezés értelmét és célját azzal, hogy csak VANak.” - meséli Kornél, a zenekar frontembere.
 
 
A srácok még titkolják a social felületeken, de július 31-én érkezik a klip a dalhoz. 
 
A már kiposztolt fotókból ítélve most sem lesz panasz a látványvilágra, úgyhogy készüljetek, ismét valami váratlan érkezik az idegen világokból inspirálódó zenekartól. 
 
Kövessétek őket a bejelentésre várva! 
 
Elérhetőségek: Weboldal, Facebook, Instagram, TikTok, Spotify