Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ismét új dalt mutatott be az As I Lay Dying: 'The Cave We Fear To Enter'Az As I Lay Dying öt évvel a 2019-ben megjelent Shape By Fire lemez után május végén mutatta be a Burden című dalt, most pedig máris érkezett egy újabb szerzemény, a The Ceave We Fear To Enter.
 
A banda frontembere, Tim Lambesis elárulta, hogy miért számít náluk mérföldkőnek ez a dal: "ez volt az első alkalom, hogy valaki más ötlete alapján írtam meg egy szöveget. Amikor még csak kísérletezünk a dallamokkal, gyakran megesik, hogy halandzsát használunk az énektémákhoz, most viszont Ryan (Ryan Neff, a zenekar basszusgitárosa és vokalistája) előállt bizonyos kifejezésekkel, amelyek tökéletesen tükrözték mindazt, amin abban az időszakban keresztülment, én pedig helyénvalónak éreztem megtartani ezeket a terápiás jellegű szavakat. Miközben a dal témáján gondolkoztam, egy olyan barlang jelent meg a lelki szemeim előtt, amelybe azért lépünk be, hogy szembenézzünk a félelmeinkkel. Csak felületesen ismerem Joseph Campbell munkásságát, mégis beugrott tőle egy idézet, ami szintén inspirálóan hatott rám."
 
 
Az As I Lay Dying november 27-én a Barba Negrában lép fel, ahol a Decapitated, a Caliban és a Left To Suffer lesznek a vendégeik.