Bejelentkezés

x
Search & Filters

'Heavenly Down' címmel júniusban érkezik a Sear Bliss kilencedik nagylemeze



Elkészült a Sear Bliss zenekar 9. nagylemeze, amely a 'Heavenly Down' címet kapta, és 2024 júniusában lát majd napvilágot a holland veterán extreme metal kiadó, a Hammerheart Records gondozásában.
 
András az alábbiakat mondta a lemezről: "Egy nagyon hosszú és kimerítő folyamat áll mögöttünk, de végül minden összeállni látszik és a helyére került az utolsó láncszem is. Nem igazán szeretem a saját zenénket elemezgetni, de abban egészen biztos vagyok hogy még sosem sikerült ennyire megragadni a megálmodott hangulatot és hangzást. Alig várjuk hogy megoszthassuk a zenét és útrakeljünk majd."
 
A Hammerheart főnöke, Guido Heijnens a következőket fűzte hozzá: "Hat hosszú év után Magyarország első számú extreme metal zenekara a 'Heavenly Down' albummal tér vissza. Ez a legéretebb lemezük a 31 éves fennállásuk óta és a Sear Bliss védjegyének mondható harsona is még szélesebb teret kapott. A 'Heavenly Down' egy erőteljes, atmoszférikus nagylemez, mely jól mutatja hogy a Sear Bliss még ennyi év után is képes növekedni."   
 
A lemez felvételei a The Mushroom Studio-ban készültek Ausztriában, Scheer Viktor producer vezényletével. A masteringet Dan Swanö készítette az Unisoundban. A brilliáns lemezborítót hosszú kihagyás után ismét Kris Verwimp készítette. 
 
'Heavenly Down' album dallistája:
 
1. Infinite Grey
2. Watershed
3. The Upper World
4. Heavenly Down
5. Forgotten Deities
6. The Winding Path
7. Chasm
8. Feathers in Ashes