Bejelentkezés

x
Search & Filters

Határozatlan idejű szünetre vonul a The Winery DogsRichie Kotzen a The Hook Rocks podcast vendége volt, ahol elmondta, hogy azt követően, hogy Mike Portnoy visszatért a Dream Theater-be, Billy Sheehan-nel közös zenekaruk, a The Winery Dogs határozatlan ideig szünetre vonul.
 
"Tavaly megjelent a harmadik albumunk és azóta adtunk 95 koncertet. Én szívesen folytattam volna, de aztán kiderült, hogy Mike-nak lehetősége nyílik arra, hogy visszatérjen a Dream Theater-be, aminek természetesen Billy-vel együtt nagyon örültem, hiszen szeretjük és támogatjuk egymást. Fontos a zenekar, de az egyes emberek még fontosabbak, és ha Mike valami olyasmit csinálhat, ami a szívének kedves és motiválja őt, akkor nem is lehet a kérdés, hogy bele kell vágnia. Ráadásul - ha egy pillanatra félretesszük a The Winery Dogs-t - zenerajongóként nagyon izgalmasnak tartom, hogy Mike újra a Dream Theater-ben fog dobolni. Szóval a The Winery Dogs határozatlan időre téli álomba merül, de nem fogunk unatkozni. Én júniustól Európában turnézom majd, aztán szeptembertől Amerika következik és ősszel megjelenik az új szólólemezem is. Biztos vagyok benne, hogy a jövő sok fényes és inspiráló dolgot tartogat számunkra!"
 
Richie Kotzen július 4-én a Dürerben lép fel, a Mike Portnoy-jal felálló Dream Theater-t pedig november 1-jén láthatjuk a Budapest Arénában.