Bejelentkezés

x
Search & Filters

David Vincent: "Egyre érthetetlenebbé váltak a death metal énekesek"A Morbid Angel korábbi frontembere, David Vincent a Sonic Perspectives-nek adott interjút, amelyben elmondta, hogy mi nem tetszik neki a mostani death metal énekesek produkciójában és arról is beszélt, hogy számára mi a fontos a dalszerzésnél.
 
"Az elmúlt évtizedekben fokozatosan egyre érthetetlenebbé váltak a death metalos énekesek. Persze mindenki azt csinál, amit csak akar, és nem is akarok beleszólni ebbe, de nekem ez nem tetszik. Szerencsére az ilyesmi teljesen szubjektív, és mindenki talál olyan hallgatnivalót, ami megfelel az ő ízlésének. Nem mondanám, hogy rám bármelyik death metal énekes hatással lett volna. Sok különböző stílusú zenét hallgatok, de extrém metalt nem igazán.
 
Március 15-én jelenik meg az Vltimas második albuma, az Epic, ami szerintem egy kicsit direktebb lett, mint amilyen az első lemezünk volt, de egyébként, ami a dalszerzést illeti, nálam nincsenek szabályok. Csak annyi a lényeg, hogy én szívesen hallgassam még évek múlva is. Az első Vltimas lemez, a Something Wicked Marches In ilyen. Nyilván vannak dolgok, amiket lehetett volna jobban is csinálni rajta, de ugyanez igaz az Altars Of Madness-re (a Morbid Angel 1989-es debütáló albuma) is. Mindig van hova fejlődni, de ezek az albumok az adott időszakok tökéletes lenyomatai."