Bejelentkezés

x
Search & Filters

Countrys hatások lehetnek az új Guns N' Roses albumon?Slash az elmúlt években egyre többet merít munkásságához a country világából, ezek a hatások pedig akár a következő Guns N' Roses albumon is megjelenhetnek.
 
Slash
 
A gitáros a People magazinnak mesélt erről: "mindig is kedveltem az úgynevezett outlaw country műfajt, de az igazi fordulópont akkor jött el, amikor a 4 című lemezünkön dolgoztam Myles Kennedy-vel és a The Conspirators-szel a Nashville-i RCA-ben, ami egy híres és nagy múltú stúdió. Elképesztő hangulat árad belőle, a falak pedig tele vannak a legendás countryelőadók fotóival, akik ott vették fel valamelyik albumukat. Egy könyv is a kezembe került, amiben jobbnál jobb sztorik voltak Dolly Parton-ról, Willie Nelson-ról, Kris Kristofferson-ról, Waylon Jennings-ről és Johnny Cash-ről, de én mégis Lloyd Green-re kaptam fel igazán a fejemet és hazafelé be is szerettem egy olyan pedal steelt gitárt, amilyenen ő is játszott. Egyszerűen imádom a hangzását és az elmúlt pár évben nagy hatással is volt rám.
 
 
Aztán jött az Orgy Of The Damned című albumom, amelyre ismert bluesdalok feldolgozásait vettem fel a vendégeimmel. Az egyik nóta az Oh Well volt a Fleetwood Mac-től, amire kezdettől fogva Chris Stapleton-t szemeltem ki, de egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy vállalná. Végül sikerült megszereznem a számát, felhívtam és azonnal igent mondott, amit alig mertem elhinni. Ő tényleg szívvel-lélekkel csinál mindent. Nagyon szenvedélyes és őszinte, a hozzáállása pedig csak még inkább felerősítette a country iránti rajongásomat, ami a jövőben is megjelenhet a zenémben, akár a Guns-nál is."