Bejelentkezés

x
Search & Filters

Kovbojok

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2006

További képek

Biográfia: 

A ,,Kovbojok" zenekart Gabi és Pista alapította 2006-ban, a dallamos számokat a két egyetemista egy fényképezőgépel vette fel és töltötte föl az internetre, ahol az emberek egymásnak osztották meg a viccesebbnél viccesebb dalokat. Amikor a 4-600.000-es nézetséget elérték ezek a videók a ,,CLS Music" lemezkiadó elérkezettnek látta az idejét, hogy kiadják az első nagy albumukat, a ,,Kaksi atomerőmű"-t, majd később a ,,Mindöröké? Á, nem" című albumot.

Az alapulás után körülbelül két évvel 2 taggal gyarapodott a csapat, Lacával és Gyurkával, hogy az első koncertjüket meg tudják tartani a ,,Vörös lyuk"-ban, ahol 400 fős teltház fogadta a zenekar tagjait, akik már tudták az összes dalnak a szüvegét kívülről.

„Nem indult ez egyáltalán ilyen jövőbe tekintgetésekkel, csak baromkodás volt az egész. Az sem volt még tervben, hogy több nóta lesz, csak miután felvettük az elsőt, megjött a kedv még többet csinálni, mert jól elszórakozgattunk a felvételek készítése közben. Az elején csak egy-két ismerősnek mutogattuk meg a nótákat, aztán láttuk, hogy szinte mindegyikük igen jót mulat rajta, így még több ismerősnek meg akartuk mutatni. Innen jött az ötlet, mennyivel egyszerűbb, hogyha feltesszük valahova netre, és a linket bemásoljuk a haveroknak. Mégiscsak egyszerűbb így, mint külön-külön átküldözgetni. Aztán azon kaptuk magunkat, hogy felismernek az emberek fesztiválokon, különféle koncerteken”

 

Videók

  • Kovbojok - Aranyhal

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Drosztmér István (ifj.) ,,Pista"
dob
ének
Gabi
gitár
Laca
basszusgitár
Gyurka
dob