Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Slayer frontember testvére, Jeanette Araya könyvet ad ki "Bloodline" címmel



A Slayer bőgős-énekes Tom Araya 55 éves testvére Jeanette Araya könyvet ad ki "Bloodline" (utalva ezzel a zenekar 2001-es "God Hates Us All" ugyanilyen című dalára, melyhez klip is készült) címmel az Araya család életéről, és hogy az milyen hatással volt Tom szerepére a világ egyik legellentmondásosabb és legbefolyásosabb zenekarának frontembereként.

A 122 oldalas könyv hivatalos leírása: "2002-ben Jeanette Araya váratlanul elveszítette édesapját. Jeanette gyászában, fájdalmának enyhítéseként, az írásban talált menedéket. Évekkel később, Jeanette megosztja emlékeit édesapjáról Javier Araya-ról, és arról, hogy milyen volt ebben a családban felnőni."

A könyv egészen Chile-be megy vissza, Javier Araya fiatalkorába, hogyan került Los Angeles-be, és hogy miként helyezte magát Isten szolgálatába. Majd ír arról, hogy testvére hogyan került bele a heavy metal körökbe, és hogy apjuknak milyen belső harcokat okozott az, hogy tiszteletben tartsa vallását, de közben büszke legyen fia sikereire is (aki nem tudná Tom Araya maga is igen erősen vallásos).