Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Dream Theater, a Flogging Molly, a Sepultura, a Papa Roach és a Cannibal Corpse is fellép idén a Trackben



A tavasz már itt van, hamarosan pedig a Barba Negra Track is megnyitja újra kapuit, ráadásul nem is akármilyen, folyamatosan bővülő felhozatallal, új színpaddal, jobbnál jobb DJ-kkel, és minden eddiginél látványosabb külcsínnel.

A koncertek közül kezdjük egyből a legfrissebb hírrel: július 7-én egy igazi piros betűs ünnepnek, a Rock by the River fesztiválnak ad otthont a Track. Ennek keretein belül nem más, mint a legendás Dream Theater teszi tiszteletét az újbudai szórakozóhelyen. Hogy melyik két, hasonlóan a progresszív metál stílusban mozgó csapat kíséri majd őket, az maradjon egyelőre titok, de annyit máris megígérhetünk, hogy a fellépők nevéhez képest ezen a napon pénztárcabarát jegyárakkal igyekszik a Track még közelebb hozni a zenét – és persze a nyarat – a rajongókhoz.

 


Néhány nappal ez után, július 19-én aztán egy igazi ereszd el a hajam bulira számíthat, aki a Track-et választja, ugyanis újra hazánkba látogat az ír kocsmapunk egyik legnépszerűbb amerikai képviselője, a Flogging Molly is.

 


Hazai frontról több olyan banda is megfordul a Track-ben a nyár folyamán, akik sehol máshol nem lesznek láthatóak Budapesten, az idei szabadtéri szezonban. Ilyen a 40. születésnapját ünneplő VHK, a Kowalsky meg a Vega, két legfrissebb bejelentésünk, a Road, és a Karthago – ez utóbbi csapat Apáink útján című kislemeze megjelenésének 35. évfordulóját tartja -, szeptemberben pedig a jubiláló legendák sorát fogja erősíteni 40. szülinapi bulijával a Piramis is.

Külön jó hír a közönségnek, hogy az 1-es villamos kibővített útvonalának köszönhetően még egyszerűbb lett a Track megközelíthetősége: az Infópark megállóból szinte egyenesen a szórakozóhelyen találhatja magát a nagyérdemű. A villamos ráadásul nem csak, hogy nap közben 6 percenként közlekedik, de este is sokáig jár, így még a koncertek után is belefér jó pár ital annak is, aki hazafelé is ezt a járművet választaná.

És hogy még kikre számíthatunk? Az első hétvégén a Hooligans és a The Carbonfools alapozza meg a hangulatot, a következő héten pedig közel félév kihagyás után áll újra színpadra a Fish!. A külföldi csapatok sorát a tavaly újra feljátszott és kiadott 15 éves debüt anyagának Ecliptica – Revisited című turnéjával nyitja május 13-án a finn Sonata Artica, de még ebben a hónapban érkezik a német heavey/power Accept is, a naptári nyár beköszöntét pedig az Arch Enemy bulija teszi igazi ünnepnappá.

Júniusban vadiúj lemezével robban a Track színpadára be a világszerte hatalmas fesztivál-kedvenc Papa Roach, de érkezik a svéd blues-rock különlegesség Blues Pills is. Tavalyi Track-es, és az áprilisi közös, teltházas Club-os, hatalmas bulijaik után nem volt kérdés, hogy visszatér az Alvin és a Mókusok és a Depresszió is a Track-be, ahol újra hasonlóan fergeteges hangulatra számíthatunk most is.

Júliusban aztán egyre keményebbre vált majd a hangulat. Először a Sepultura mozgatja meg a nyakizmokat, majd akinek ez még nem volt elég, és igazi szigorra vágyik, annak nem kérdés, hogy hol a helye július 22-én, amikor is a Cannibal Corpse legénysége veszi birtokába az újbudai szórakozóhelyet.

Miközben a nagyszínpadon folyamatosan dübörögnek a jobbnál jobb koncertek, ne feledkezzünk meg a másik helyszínről, a Track Terrace-ról se. Itt többek közt Marco Faraone, Hector, Djebali, Lee Burridge & Mendo, vagy a svájci DJ/producer duó Adriatique zenéjére bulizhatunk, de lesz Ikrek éjszakája vagy Cinematiné is.

És itt még közel sem ért vége a lista. Érdemes folyamatosan figyelni a Barba Negra megújult holnapját, mivel a Track még jó pár igazán ütős meglepetést tartogat erre a nyárra!

És hogy még miért is érdemes résen lenni? A Track szezon kezdetével a koncertdömping mellett több, egész éven át tartó nyereményjátékot is hirdet a Barba Negra, ahol a szerencsések akár egy LED TV-vel vagy egy okostelefonnal is gazdagodhatnak. Ilyen lesz például az Őrizd meg a jegyeidet!, ahol a megváltott tikettek játsszák majd a főszerepet, de hamarosan fény derül minden egyéb részletre is a http://www.barbanegra.hu/-n, illetve a Facebookon!

További infók:
www.barbanegra.hu
www.facebook.com/barba.negra.music.club
www.facebook.com/barbanegratrack
és
www.facebook.com/trackterrace

 


 

Címkék: 
Dream Theater
Flogging Molly
Karthago
Road
Kowalsky meg a Vega