Bejelentkezés

x
Search & Filters

Akár 18 év börtönt is kaphat a 4 éve elhunyt Slipknot basszusgitáros, Paul Gray kezelőorvosa



Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolta meg a 4 éve elhunyt Slipknot basszusgitáros, Paul Gray özvegye, Brenna, a zenész kezelőorvosát, Daniel Baldi-t, akit továbbá azzal is vádolnak, hogy minimum nyolc kezeltje halt meg az általa előírt, a megengedettnél sokkal nagyobb dózisú nyugtatóktól és fájdalomcsillapítóktól.

Brenna azt vallotta, hogy Baldi annak ellenére adott Xanax-ot Gray-nek, hogy tudta, a basszusgitáros drogfüggő. Ezeknek a szereknek a túladagolása okozta Paul Gray 2010-es halálát. A lány vallomásából az is kiderült, hogy nem hívta a hatóságokat, hogy tájékoztassa őket Gray állapotáról, mert félt, hogy letartóztatják, amiért a férje kábítószereket tartott a házában, valamint attól is tartott, hogy a gyermekjóléti szolgálat elveszi tőlük születendő gyermeküket.

 

Brenna

 


Egy évvel a zenész halála után, özvegye azt nyilatkozta, hogy Gray beleegyezett, hogy orvosi segítséget kapjon a leszokáshoz, azonban egy napra rá, egy Iowa külvárosában található hotel szobában holtan találták meg. 38 éves volt.

Ha elítélik, Daniel Baldi akár 18 év börtönbüntetést is kaphat.

 

Slipknot - Psychosocial

 


 
Címkék: 
slipknot
Paul Gray