Bejelentkezés

x
Search & Filters

5 éves a kiskunfélegyházi Rocktár Rock Klub! Köszönjük!2008. szeptember 13.-án nyitotta meg kapuit a Rocktár Élőzenei Bázis Kiskunfélegyházán az "Öreglaktanyában". Az elmúlt 5 évben a klub alapterülete duplájára nőtt, biztonságosabb és komfortosabb lett. A kezdeti egy próbaterem helyett immár hét helyiségben dolgozik a három zenekarról tizenkét együttesre növekedett élőzenei közösség.

Augusztusban megnyitott a klub saját zenei stúdiója is, amely óriási hiánypótló szerepet tölt be a környéken. Kevés olyan helyi lakos van a gyermektől az aggastyánig, aki nem talált magának való koncertet a Rocktár kínálatában vagy aki nem lépte még át kíváncsiságból és zeneszeretetből az öreg zöld kapu küszöbét az eddig rendezett közel 300 koncert egyikén.

 

A Rockklub elnevezés Kiskunfélegyházán egyáltalán nem szitokszó. Ezen a környéken a kifejezés nem sötét éjszakát, drog és az alkoholmámort, veszélyes, anarchikus és minőségtelen trágár szórakozást jelent. A városban a Rocktár egy erős könnyűzenei közösség fáradhatatlan és áldozatos munkáját, zeneszerető gyermekek táboroztatását és oktatását, jótékonykodást, minőségi és biztonságos szórakozást, valamint kitartó, hűséges zenészeket és közönséget jelent. Mindenki felsorakozik a szó mögé, aki az elmúlt években anyagilag, művészileg, kétkezi munkával vagy egyéb adománnyal és segítséggel járult hozzá a fejlődéshez és a város hírnevének öregbítéséhez. A folyamatos segítség és támogatás tartotta életben a közösséget, legyen szó a kormányzatról,  helyi politikusokról, cégekről, szervezetekről, magánemberekről, akik tevőlegesen és anyagilag is kiálltak az ügy mellett, vagy akár gyermekek és szüleik köszönő szavairól. A Plain-Rock Egyesület nevében köszönjük nekik az elmúlt 5 évet és a sok pozitív energiát. Köszönjük az értékes kulturális interakciót, amely közönség és zenész között létrejött hétről hétre a koncerteken. A Rocktár életben maradása és töretlen fejlődése a mai világban, ahol sorra zárnak be az élőzenei klubok, egy igazi bravúr. A mi közös "mutatványunk"!

Eljött az 5. születésnap. 2013.szeptember 13.-án és 14.-én együtt ünnepeljük a klub fennmaradását és fejlődését. Sok szeretettel várunk mindenkit a születésnapi hétvégére, ahol többek között a Tankcsapda, a Subscribe és az Óriás köszönt fel mindannyiunkat. A születésnapi hétvégével egybekötve tartjuk meg Ingyenes Gázmérő Fesztiválunkat, amelyen helyi és környékbeli zenekarok segítségével köszönjük meg évről évre a Rocktár megmentésére nyújtott anyagi, mentális és fizikális segítséget.

Boldog születésnapot Rocktár Csapat! Boldog születésnapot Zenészek! Boldog születésnapot Közönség!

 

 

Címkék: 
Rocktár